Habercilikte Yeni Bir Soluk…Ulakajans

Genel Manşet Tanıtım

Rize’de internet üzerinden yayınına başlayan ulakajans geçtiğimiz yıldan itibaren Rize’de takip edilen yerel haber siteleri arasında yerini aldı.

Rize gündemini yakından takip etmek için kurulan ulakajans, kısa zaman da yerelden genele haber hizmetini geliştirerek Rize’nin yerel gündemini yakından takip ederek gündemi takipçilerine ulaştırıyor. Ulakajans 7 gün 24 saat hizmet Rize’ye hizmet vermektedir.

Ulakajans haber portalının editörü Gürcan BENLİ, ajansın misyonlarından bahsetti. Rize’yi yerelden genele tanıtmayı misyonumuz olarak benimsediğimiz sayfamızda yerel ve ulusal medyaya yeni bir soluk ve bakış açısı getirmeyi amaç edinerek yerel gazetecilik ve reklamcılık için mesleki (etik değerlere) ahlaki bakışı ve insan kalitesini yükseltmeyi amaç edindik. Rize ve Rizelileri her türlü organizasyonlarla birlikte Türkiye’ye tanıtma gayretindeyiz. Haber reklam yayın politikamız Türkçe’nin olduğu her alanda var olmaktır. %100 Türk sermayeli kuruluş olarak Ulakajans, Türkiye’ye layık örnek bir firma olma bilincindedir.

Temel Değerlerimiz;
• Müşterilerimiz itici gücümüzdür, onlar için en üstün değerleri yaratırız.
• İş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerinden taviz vermeyiz.
• Topluma ve ekonomiye katma değer sağlarız.
• Tek standardımız MÜKEMMELLİK’tir.

Ulakajans’ta Kalite Anlayışı

İnsanların kullandıkları ürünlerle ilgili talep ve beklentilerinin sürekli olarak değiştiği günümüzde, şirketimizde üretilen yazılım ve satılan ürünlerle ilgili talep ve beklentilerin en üst kalite seviyesinde karşılanması temel ilke olarak kabul edilmektedir.

www.ulakajans.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir