Teknolojiye Ayak Uyduran Not Defteri: Outliers Notbook

Genel Manşet Tanıtım

Geleneksellikten vazgeçemeyip teknolojiyi de kullanmak zorunda kalanlar için tasarlanmış kullanışlı bir ürün arıyorsanız aradığınızı Outliers Notbook‘ ta bulabilirsiniz.

Dışardan bakıldığında şık bir ajanda gibi görünen bu defter aslında çok güzel düşünülmüş ve kağıt, kalemle yazma zevkini teknolojiyle birleştirmiş bir ürün…

Cep telefonunuza yüklediğiniz uygulamayla defterinizi taratıp yazılarınızı dijital ortama aktarabiliyor ve PDF olarak arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Her bir sayfanın alt köşesinde yer alan kare kodları taratarak aradığınız sayfayı kolayca bulup, sayfaların ışık dengesini ayarlayabiliyor ve yazıların okunabilirliğini artırabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra dijitalleştirdiğiniz notlara anahtar kelimeler ekleyip uygulama içerisinde arama yapabiliyorsunuz. Kısacası Outliers Notbook büyük ebatlardaki ajandanızın onlarca sayfasına yazdığınız notlarınızı hiç yanınızdan ayırmadığınız cep telefonlarınızda taşıma kolaylığı sağlıyor.

Outliers Notbook‘ da yazılarınızı not alırken kulanıldığınız özel kalemin mürekkebi silinebilir nitelikte. Bu işlemi kalemin diğer ucundaki silgiyle yapabiliyorsunuz. Hatta mikrodalga fırına atarak defteri tamamen silebiliyorsunuz. Bir fincan su ile birlikte fırına attığınız defteriniz, bir dakika içinde yazılarından bütünüyle arınıyor. Mikrodalga fırını olmayanlar için aynı işlem saç kurutma makinesiylede yapılabiliyor. Bu da defterin yeniden kullanılmasına olanak sağlıyor. Yani çevreci oluşu da takdiri hakediyor. Eğer silinen yazıları geri getirmek isterseniz -10 °C ‘ye kadar soğutmanız yeterli oluyor.

Bunların yanında sayfaların sol üst köşesinde iş ortamında su ve kahve tüketiminizi işaretleyebileceğiniz küçük bir görsel de mevcut. Eğer bu alışkanlığınızı kontrol altında tutmak istiyorsanız işinize yarayacaktır.

Defterin ilk sayfalarında aylık planlarınızı ve alışkanlık takibi yapabileceğiniz özel alanlar var. Yeniden kullanılabilir defter olduğundan bu kısımlarda diğer ajandalardan farklı olarak tarih yazmıyor.

Outliers Notbook’ u tasarlayanlar defterlerini şu şekilde özetlemişler:

Ayrıca bu özellikleri şık, sade bir görünüm ve geniş bir renk yelpazesiyle kullanıcıya sunmuşlar.

Detaylı bilgi almak ve bu defterden edinmek isteyenler Outliers Notbook sayfasına göz atabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir