Tonguç Akademi ile Ezber Gerektirmeyen Sosyal Bilgiler

Genel Manşet Tanıtım

Tonguç Akademi videoları ders anlatım videolarına farklı bir bakış açısı getirmiştir. Sanki öğrenciyle dersteymiş izlenimi veren ama ders saatini o kadar da uzun tutmadan 10 dakikada tüm konunun özetini öğrenciyle akılda kalıcı şekilde paylaşan videolar hazırlamaktadır. Konu anlatımı videoları ile ülke genelindeki yüzlerce öğrenciye samimi şekilde ulaşan Tonguç Akademi öğretmenleri okuldaki derslere bire bir yardımcıdır. Akılda kalıcı olması için olayların canlandırmaları seslerle ve nesnelerle videoda sunulmaktadır.

5. sınıf sosyal bilgiler konu anlatımı içeriği videoları, öğretmenler tarafından okullarda ve derslerde konu özeti şeklinde izletilmektedir. Sosyal bilgiler 5. sınıf konuları ve daha bir sürü dersin konu içeriğiyle videolarda sağlamış olduğu başarılar ile Tonguç Akademi, eğitimciler tarafından övgüyle anlatılıyor.

Sosyal Bilgiler Hızlı Öğrenim

Her yazılı öncesi konuları kitaplardan ezberlemek yerine Tonguç Akademi 5. sınıf sosyal bilgiler konu anlatımı videoları ile yazılıya hazırlık yapmak daha hızlı ve daha kolay. Ayrıca yenilenen sistemi ile bu videolarda yazılı soruları da soru cevap şeklinde sanki öğrenciyle konuşuyormuş içtenliği ile sorulup cevapları da verilmektedir. Bu soru cevap yöntemi sayesinde öğrencilerin 5. sınıf sosyal bilgiler sınavı hazırlıkları daha kalıcı olmaktadır.

5. sınıf sosyal bilgiler yazılı soruları okulda öğretmenler tarafından yazılıda sorulmuş ve sorulması muhtemel bütün soruları Tonguç Akademi çatısı altında birleştirir. 5. sınıf sosyal soruları ile öğrenciler bu videolardan öğrendikleri soru cevapları okulda arkadaşları ile paylaşarak bilgilerin daha akılda kalıcı olmasını sağlamaktadır. 

Tonguç Akademi sosyal bilgiler dersinde daha çok birebir videolar çekerken şimdi 5. sınıf sosyal soruları bünyesinde daha fazla yazılıya yardımcı olacak şekilde soru cevap yöntemine yönelmiştir. 

Tonguç Akademi ile Keyifli Dersler

Sınava hazırlanırken sosyal bilgiler 5. sınıf konuları ile sıkılmak mümkün değildir. Bu hazırlık videoları Tonguç Akademi’nin hazırlık kitaplarından yararlanarak oluşturulmaktadır. Konu anlatımlı ve soru bankası kitapların özeti şeklinde kısa, eğlenceli ve dikkat dağıtmayan videolar hazırlanmasına özen gösterilmektedir.

5. sınıf öğrencileri henüz ortaokul olma kavramına alıştığı için öğrenciyi dağ gibi yığılmış bilgilerle korkutmak yerine onu anladığını ve destek olduğunu bildiren ifadelerle yanında olmaya çalışmaktadır. Öğrenci odaklı yaşanan eğitim anlayışı ile uzaktan eğitim anlayışını birleştiren yapısı sayesinde Tonguç Akademi videoları her eğitim öğretim döneminde kendini geliştirmeye devam edecektir. Henüz Tonguç Akademi ile tanışmayan öğrencilere 5. sınıf sosyal bilgiler videoları ile başlamaları tavsiye edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir