Çocuğunuzu Korumak İçin en İyi Telefon Casus Programları

Genel Tanıtım

Çocuklarımız bizim bu hayatta en kıymetli varlıklarımız. Onları korumak için yapmayacağımız veya feda etmeyeceğimiz şey yok. Kimi zaman çocuklarımızın neye canlarının sıkıldıklarını anlamayabiliriz. Yeni nesil teknoloji içerisinde doğdu ve büyüyor. Onların sanal problemlerini biz ebeveynler olarak anlamakta güçlük çekmemiz normal. Onların telefonlarındaki sanal dünyada neler olup bittiğini anlayabilmek için casus programlar kullanabiliriz.

En iyi casus programı konuşmadan önce neden bir casus programa ihtiyaç duyarız tartışalım. Neredeyse bir uzuvları kadar değerli cep telefonları ve çocuklarımızın özellikle de ergenlik çağındaki çocuklarımızın sosyal medyadaki varlıkları ve profilleri onlar için çok büyük önem arz ediyor. Kimi zaman hayatlarındaki en büyük problemleri başka bir yaşıtının onlara Twitter üzerinden veya bir fotoğraflarının altına yaptığı yorum veya isimlerinin geçtiği bir sanal saldırı olabilir.

Böyle olası bir durumu ebeveynler olarak öngörebilmemiz veya anlayabilmemiz neredeyse olanaksızdır. Çünkü biz onlarla aynı çağda doğmadık ve onlar için ne büyük önem taşıdığını anlamakta zorlanabiliriz. Nesil farkını bir yana bırakarak, onları anlamaya çalışmak yerine, direkt olarak anladığımız dilden casus programlar kullanarak, onların canını sıkan ne anında öğrenebiliriz ve ona göre hareket edebiliriz.

Sanal Tacizleri Önlemek İçin Casus Programlar

Çocuklarımızı tehdit eden sanal problemler sadece yaşıtlarının sözlü tacizleri olmayabilir. Kimi yaşı büyük çocuklar, yetişkinler veya pedofiller gibi sapkınlar tarafından da masum çocuklarımız sanal saldırıya açık konumdadırlar. Yaşları itibari ile kendilerinin taciz edildiğinin veya kullanıldığının farkında olmayabilirler.

Anne baba olarak bu tür bir tehditi engellemenin tek yolu casus programları kullanmak olacaktır. Başka türlü çocuklarınızı bu tür bir saldırıdan nasıl koruyabilirsiniz? Çocuklarımızın elinden cep telefonlarını alarak mı? Yaşadığımız akıllı telefon çağında bu hiç de mümkün değildir. Kendimiz bile cep telefonumuz olmadan hayatımıza devam edemiyorken bunu çocuklarımızdan beklemek ancak zalimlik olur. Onların yaşıtlarıyla uyumuna zarar verir.

Madem onları bu akıllı cihazlardan uzun süre uzakta tutamıyoruz, biz onların akıllı telefonlarını onların haberi olmadan takip edebiliriz. Anne baba olduğumuz için ve amacımız çocuklarımızın güvenliğinden emin olmak olduğu için casus program kullanarak telefon takip etmenin etik olup olmadığını düşünemeyiz.

Sonuçta çocuklarımıza hayat veren biz ebeveynleriz ve onların güvenliğinden, iyi bir şekilde yetişiyor olmalarından biz sorumluyuz.

Çocuğumuzun Konumunu Takip Edebilmek İçin Casus Programlar

Çocuklarımızı sanal tehditlere karşı korumaya çalışmamızın yanı sıra, asıl endişemiz onların fiziksel bir tehditle karşı karşıya olup olmamalarıdır. Casus programlar size sadece çocuğun telefonundaki online aktiviteleri göstermekle kalmaz, aynı zamanda çocuğun anlık konumunu da gösterir.

Hatta ve hatta çocuğun sadece o anda hangi konumda olduğunu görmekle kalmaz, orada ne zamandır olduğunu ve geriye dönük konum rotasını da görmeniz mümkündür. Çocuğunuz size gittiği her yeri söylemese bile siz işten, evden veya nereden isterseniz isteyin çocuğun tam olarak hangi konumda olduğunu, daha önce nerede olup şimdi hangi yöne doğru gittiğini görebilirsiniz.

Çocuk telefonunu açmadığı zaman bile endişelenmektense, casus yazılımın kontrol panelinden çocuğunuzun nerede olduğunu görebilir ve ona göre hareket edebilirsiniz. Bu özellik sayesinde çocuğunuzu olası bir tehditten anında koruyabilirsiniz. Allah korusun başına kötü bir şey gelmesini anında engelleyebilirsiniz.

Aksi takdirde çocuğunuzun nerede olduğunu bulmanız saatlerinizi veya günlerinizi bile alabilir. Bu tür bir tehlike anında vakit nakittir ve ne kadar hızlı hareket ederseniz, çocuğunuza o kadar çabuk sağ sağlim kavuşabilirsiniz.

Casus Telefon Takip Programları İle Neler YapıLabilir?

Siz de sorumlu bir ebeveyn olarak casus program kullanmaya karar verdiyseniz ve bu uygulamaları kullanarak neler yapabileceğinizi bilmek istiyorsanız şöyle özetleyebiliriz. Casus programlar size:

  • Çocuğun konumunu anında görmenizi sağlar
  • Çocuğun en çok kimlerle konuşup mesajlaştığını görmenize izin verir
  • Çocuğun mesajlarını ve fotoğraflarını görebilirsiniz
  • Çocuğun telefonunda yüklü uygulamaları görebilirsiniz
  • Çocuk Google arama motorunda neleri aratmış görebilirsiniz
  • Kimlere hangi fotoğrafları atmış ve
  • Telefon rehberinde kimlerin telefonları kayıtlı görebilme imkanı sunar.

Seçtiğiniz casus programdan programa değişen kimi farklı özellikler de olabilir. Veya telefon modelinize göre kimi casus programları size özel kimi fırsatlar sunabilir.

Sonuç

Çocuklarımız bizim her şeyimizdir. Onları korumak bizim anne babalık görevimizdir. Bu nedenle casus programlar bizim için olmazsa olmazımızdır.

1 thought on “Çocuğunuzu Korumak İçin en İyi Telefon Casus Programları

  1. Benim için en iyi özelliklere (IMHO) sahip çok benzer bir program keşfettim. Çocuklarınızı veya ailenizi / sevdiklerinizi tehlikeli iletişimden kontrol etmek için harika bir çözüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir