Veli Toplantı Tutanağı (2. Dönem)

Genel Manşet Toplantı Tutanakları

2. Dönem Veli Toplantı Tutanağının tamamını buradan indirebilirsiniz.

……………… ORTAOKULU

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 5/B SINIFI

II. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI

TOPLANTI TARİHİ: 17/02/2018

TOPLANTI SAATİ : 11.00

TOPLANTI YERİ   : 5B Sınıfı

5B Sınıfı 2. Dönem 1. Veli Toplantısı   17/02/2018 tarihinde Sınıf  Rehber Öğretmeni …………. başkanlığında 23 velisinin katılımıyla saat 11.00’de 5B sınıfında aşağıdaki gündem maddeleri ile yapıldı ve aşağıdaki kararlar alındı.

 

GÜNDEM MADDELERİ

  1. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  2. Açılış ve yoklama
  3. Öğrencilerin kılık-kıyafetlerinin ve temizliklerinin görüşülmesi
  4. Öğrencilerin devam-devamsızlıklarının görüşülmesi
  5. Öğrencilerin başarı durumlarının görüşülmesi sınıf başarısının gidişatı
  6. Okuma alışkanlığı ve kütüphane kullanımı
  7. Dynet kullanımı hakkında bilgi verme
  8. Temenniler
  9.  Teşekkür konuşması ve kapanış
  10. Velilerle birebir konuşmalar.

MADDELERİN GÖRÜŞÜLMESİ:

1-Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okuması ile toplantıya başlanmıştır.   

2– Sınıf rehber öğretmeni …………. veli toplantısının açılışını yaptı. Toplantıya 23 öğrenci velisinin iştirak ettiği görüldü. Gelmeyen öğrenci velileriyle daha sonra görüşülmesine karar verildi.

3– Sınıf rehber öğretmeni …………., okuldaki kurulu bir düzen olduğu ve bu düzenin devam etmesi için kılık kıyafetlere dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi. Serbest kıyafetle çocukları okula göndermemeye özen göstermeleri ve aksi olduğu durumda idare veya sınıf öğretmeni bilgilendirilmesi gerektiği hususunda velilere bilgi verildi.

4-Sınıf bazında ilk dönem devamsızlığı olan iki öğrenci velisi ikinci dönemde aynı durumun yaşanmaması için yapılması gerekenler konuşuldu. Sabah saatlerinde öğrencilerimizin derslere geç kalmaması için veliler dikkat etmesi konusunda karar alındı.

 5– Okula velilerimizin zamanının müsaitliği ölçüsünde belirli periyotlarla okula gelmesi sınıf öğretmeni ile görüşmesi gerektiği velilere anlatıldı. 2. Dönemden itibaren tüm derslerden en fazla iki sınav yapılacağı dile getirildi. Ders içi performans notlarının ortalamaya katkısı azaldığı sınav notalarının başarıya katkısı arttığı dile getirildi. ……….. adlı velimiz, öğrencisinin matematik dersinde başarısının çok düşük olduğunu ve öğretmeninin …….. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün gönderdiği seminerlerden dolayı derslere girmediğini ifade etti. Diğer velilerimiz konu hakkında velimiz ile aynı fikirde olmadıklarını dile getirdiler. Hocamızın görevli olduğu saatlerde derslerin boş geçmediği takviye edildiği ifade edildi.

6- Kitap okumanın zihni geliştirdiği, yorum gücünü arttırdığı, konuşmayı akıcı hale getirdiği, hayal gücünü zenginleştirdiği ifade edildi. Kütüphaneden yeteri kadar kitap olduğu kitaplığın daha da genişletilmesi konusunda velilerle hemfikir olundu.  Sınıf rehber öğretmeni kitap okumada çocuğumuza biz de  örnek olmalıyız dedi. ………………..>>

2. Dönem Veli Toplantı Tutanağının tamamını buradan indirebilirsiniz.

1 thought on “Veli Toplantı Tutanağı (2. Dönem)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir