Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Oku-Yorum Tanıtım

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Antalya, Türkiye’de bir vahadır. Bu lüks tesis, mükemmel bir tatil deneyimi yaşamak isteyen konuklar için dinlenme ve maceranın mükemmel bir karışımını sunmaktadır. Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, berrak suları ve beyaz kumlarıyla övünen muhteşem Belek plajına sadece birkaç adım uzaklıktadır.

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa‘da konuklar, 27 delikli PGA şampiyona golf sahasında golf oynamak veya Türk hamamı, sauna ve masaj hizmetleri sunan ödüllü spada rahatlamak gibi çeşitli aktivitelerle kendilerini şımartabilirler. Fitness tutkunları, egzersiz rutinleri için tam donanımlı spor salonunu ziyaret edebilir veya her gün düzenlenen yoga derslerine katılabilir. Çocuklu aileler de mini kulüp ve su parkları gibi çocuk dostu tesislerle konaklamanın keyfini çıkaracaklar.

Tesiste klima, düz ekran TV ve mini bar gibi modern olanaklarla zevkli bir şekilde dekore edilmiş geniş odalar bulunmaktadır. Konuklar ayrıca tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi’den yararlanabilirler. Tesis, golf, tenis kortları, su sporları tesisleri ve açık/kapalı yüzme havuzları gibi bir dizi dinlence etkinliği sunmaktadır.

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, seçkin konaklama seçeneklerinin yanı sıra Türk spesiyaliteleri ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan çeşitli restoranlarında olağanüstü yemek deneyimleri sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir