En İyi Muğla Otelleri

Tanıtım

Türkiye’nin tatil merkezi denildiği zaman akla ilk olarak Antalya ve Muğla gelir. Muğla; bünyesinde bulunan tatil beldeleri ile farkını ortaya koyar. Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça, Dalaman gibi yerler; Muğla’yı özel kılar. Takdir edersiniz ki, Muğla otelleri; popülerliği ülke sınırlarını aşmış konaklama seçenekleridir. Yazımız sayesinde hem Muğla gezilecek yerler hem de Muğla otelleri hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Muğla Gezilecek Yerler 

Muğla; her yaştan insanın görmek istediği bir şehirdir. Yolu buraya düşenlerin mutlaka görmesi gereken yerleri incelemeye ne dersiniz?

  • Bodrum: Takdir edersiniz ki, Bodrum’un popülerliği Muğla’yı aşmıştır. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Bodrum; cennetten bir köşe olarak tarif edilebilir. Mavi bayraklı plajlarının yanı sıra koyları, tarihi ve doğal güzellikleri, kalitesiyle fark yaratan otelleri ve daha birçok özelliğiyle dikkat çeker. Yolu Bodrum’a düşen insanlar; bilhassa tekne turları sayesinde Bodrum’un koylarını yakından görme şansını elde ederler. 
  • Marmaris: En az Bodrum kadar popüler olan bir diğer tatil beldesi ile karşınızdayız. Ege ile Akdeniz’in birleşme noktası olarak tarif edilebilir. Bünyesinde bulunan Marmaris otelleri ile de farkını ortaya koyar. Hem beş yıldızlı lüks hem de uygun fiyatlı butik otel bulmanın mümkün olduğu bir yerdir. Marmaris Kalesi, Marmaris Büyük Çarşı gibi yerleri de muhakkak ziyaret edilmelidir.
  • Fethiye: Muğla ile özdeşleşen bir diğer tatil beldesidir. Çalış Plajı; mavi bayraklı olmasıyla dikkat çeker. Fethiye’nin en çok ziyaret edilen plajıdır. Bunun yanı sıra, yolu Fethiye’ye düşenler; Paspatur Çarşısı’nı ve Fethiye Müzesi’ni ziyaret etmelidirler. 
  • Gümbet: Balayı için nereye gitmeliyim diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Yalnızca Türkiye’nin değil Avrupa’nın en güzel balayı destinasyonlarından birisidir. Bodrum’a çok yakın olması ciddi bir avantajdır. Deniz manzaralı butik otelleri ile balayı çiftleri için ne kadar uygun olduğunu gösterir. 
  • Ölüdeniz: Muğla’nın ayırt edici yerlerinden birisidir. Dalgasız ve sakin denizi ile taraflı tarafsız herkesi büyüler. Ölüdeniz Plajı ve Belcekız Plajı da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler arasındadır. 

Hangi Muğla Otellerinde Kalınmalıdır? 

Önümüzdeki yaz Muğla’ya gitmeyi düşünüyorsanız ve daha şimdiden en iyi Muğla otelleri hangisi diye araştırıyorsanız doğru yerdesiniz!

  • Bodrum Park Resort: Yalıçiftlik bölgesinde yer alır. Güvenli turizm sertifikasına sahip bir oteldir. Ziyaretçilerine üç öğün yemek sunar. Ayrıca, 300 metre uzunluğundaki plajı ile de fark yaratır. 
  • Sentido Bellazure: Akyarlar Koyu’nda yer alan bir oteldir. Her şey dahil konsepti ile hizmet sunması ciddi bir avantajdır. SPA hizmetinin yanı sıra ücretsiz a la carte restoranları ile de fark yaratır. 
  • Casa Elia Datça: Datça’da yer alan bir oteldir. Doğa ile iç içe olarak nitelendirilebilecek türden Muğla otelleri arasında yer alır. Zeytin ve çam ağaçlarının içerisinde yer alan bu otel; beklentileri karşılayacak türden hizmet verir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir