Novakid: Çocuklar İçin Eğlenceli ve Etkili Online İngilizce Eğitimi

Genel Manşet Tanıtım

Uzun bir süredir çocuklarınız için İngilizce öğretmenin yollarını mı arıyorsunuz? Özverili bir şekilde İngilizce öğreten siteler arasında dolaşıp denemeler yaptınız, ancak istediğiniz sonuçlara ulaşamadınız mı? İşte tam da bu noktada, çocuklarınızın İngilizce serüvenini bir üst seviyeye taşımak için mükemmel bir çözüm: Novakid!

Günümüzde, online İngilizce öğrenimi, özellikle pandemi koşulları ve uzaktan çalışma/öğrenme imkanlarının yaygınlaşmasıyla büyük bir popülerlik kazanmıştır. Yetişkinler için birçok farklı seçenek bulunurken, çocuklara yönelik tasarlanmış çözümler sayıca daha sınırlıdır. Novakid, çocuklar için online İngilizce eğitimi sunan önde gelen kurumlardan biri olarak öne çıkar. Online eğitim, esneklik sağlayabilmesiyle dikkat çeker. Öğrenciler, kendi zamanlarına uygun bir şekilde ders çalışabilirler ve coğrafi sınırlamalar olmadan dünya genelindeki eğitim kaynaklarına erişebilirler. Ayrıca, online eğitim genellikle daha ekonomiktir ve çeşitli kaynaklar arasından seçim yapma olanağı sunar. Ancak, online eğitimde kişisel etkileşim eksikliği ve motivasyon sorunları gibi dezavantajlar da bulunabilir. Bu nedenle, eğitim platformunun seçimi büyük önem taşır.Novakid, birebir dersler ve interaktif sınıfıyla online İngilizce eğitimini çocuklar için etkili ve çekici hale getirir. Bu yaklaşım, motivasyon sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve ders içi etkileşimi artırır. Öğrenciler, deneyimli eğitmenlerle yüz yüze etkileşimde bulunarak konuşma ve dinleme becerilerini geliştirme fırsatı bulurlar. Novakid gibi çocuklar için tasarlanmış online eğitim platformları, bu yeni öğrenme ortamının avantajlarını en üst düzeye çıkarmak ve çocukların İngilizce becerilerini güçlendirmek için geliştirilmiş etkili araçlar sunar. Bu, çocukların İngilizce öğrenme sürecini daha eğlenceli ve etkili hale getirebilir.

Novakid Başka Neler Sunuyor?1. Yüksek Kaliteli İçerikler, Etkili Müfredat:

Novakid, çocuklarınızın İngilizce seviyesini artırmak için tasarlanmış dinamik ve etkileşimli bir platform sunar. Müfredat CEFR standartlarına uygun olarak hazırlanmıştır. Çocuklar derslerde eğlenerek gramer, kelime bilgisi, dinleme, okuma, konuşma gibi farklı alanlarda bütünsel bir ilerleme gösterir. Derslerde çocuk dil ortamına dahil edilerek hedef dile maruz bırakıldığı, iletişimsel yaklaşım ile bütünsel fiziksel tepki yöntemi gibi yöntemler kullanıldığı için hiç İngilizce bilmeyen çocuklar dahi düzenli devam edildiğinde İngilizce konuşabilir hale gelecektir. Bu sebeple Novakid 4-12 yaş arası tüm çocuklar için uygundur.

2. Esnek Ders Programları:

Novakid, çocuklarınızın yoğun programına uygun olarak esnek ders saatleri sunar. Haftalık veya tek seferlik ders planları ile çocuklarınızın öğrenme sürecini en iyi şekilde yönetebilirsiniz. Böylece, çocuklarınızın diğer aktiviteleriyle uyumlu bir şekilde İngilizce öğrenmelerini sağlayabilirsiniz.

3. Profesyonel Öğretmenlerle Birebir Dersler:

Novakid, alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerle birebir canlı İngilizce dersler sunar. Eğitmenler, çocuklarınızın seviyesine uygun olarak dersleri özelleştirir ve onların ihtiyaçlarına odaklanarak etkili bir öğrenme deneyimi hazırlar. Sabırlı, motive edici ve eğlenceli eğitmenler, çocuklarınızın derslerden keyif almasını sağlar. Novakid’de ana dili İngilizce olan veya ana dil seviyesinde İngilizce bilen öğretmenleri tercih edebilirsiniz. Çocuklarınız profesyonel eğitimcilerle online İngilizce konuşma pratiği yaparak hem İngilizce öğrenecek hem de eğlenecek.

4. Eğitici İngilizce Oyunlar ve Ek Materyaller

Platformda çocukların ders dışında aktiviteler yapabilmesine olanak sağlayan Novakid Çocuk Hesabı da mevcut. Bu alanda çocuklar için eğitici İngilizce oyunlar, videolar, ek mateyaller bulunur. Çocuklar ders öncesinde ve sonrasında kendilerine atanan ilgili alıştırmalar ile ders konusunu pekiştirebilirler. Ders dışında ise istedikleri zaman İngilizce çocuk oyunları ile kelime bilgilerini geliştirebilir, seviyelerine uygun aktiviteler ile ilerlemelerini oyun oynayarak destekleyebilirler.

5. Ebeveyn Kontrolü ve Geri Bildirim:

Novakid platformu, ebeveynlere çocuklarının öğrenme sürecini yakından takip etme olanağı sunar. Derslerin ardından öğrencinin performansı ve edindiği yetenekler hakkında detaylı geri bildirimler alabilirsiniz. Bu şekilde, çocuğunuzun ilerleme kaydını güncel tutabilir ve gerektiğinde destek sağlayabilirsiniz. KVKK’ya uygun olarak saklanan ders videolarını dilediğiniz zaman inceleyebilir ve isterseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Böylece çocuğunuzun zaman içerisindeki gelişimini daha rahat anlayabilirsiniz.

6. Güvenilir ve İlgili Destek Ekibi:

Novakid, Türkiye’deki kullanıcılarına hızlı ve etkili destek sağlamak için burada! Sistemle ilgili herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda, Novakid Türkiye ekibi WhatsApp veya site üzerinden sizinle iletişime geçerek sorunlarınıza çözüm bulur.

Eğer çocuklarınız için etkili, eğlenceli ve esnek bir İngilizce öğrenme platformu arıyorsanız, Novakid tam size göre! Siz de çocuklarınızın İngilizce seviyesini güvenilir bir şekilde artırmak ve onlara geleceğin kapılarını açmak istiyorsanız, Novakid’i hemen denemeye başlayın. Deneme dersi ücretsiz ve platform avantajlı tekliflerle kayıt fırsatları sunuyor. Novakid ile çocuklarınızın İngilizce serüveni başlıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir