Ders Çalışmayı Eğlenceli Hale Getiren Uygulama: SınavBoard Artık Ücretsiz!

Genel Manşet Tanıtım

Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırma metodu ile geliştirilen sınavlara hazırlık uygulaması SınavBoard,  ülkece zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde sınava hazırlanan öğrencilere katkı sağlamak amacıyla günlük ücretsiz soru çözüm sınırını kaldırarak uygulamayı artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Eğitim tabanlı bir oyun uygulaması olan SınavBoard, kendini sürekli olarak güncelleyen işlevsel ara yüzü ile öğrencileri sınavlara stresten uzak ve eğlenceli bir şekilde hazırlamayı hedefliyor. Sınavboard birçok farklı yayınevinden alınmış sorularla oluşturduğu 350.000 soruluk havuzu ve 250.000’den fazla soru çözümü videosu sunmasının yanı sıra, deneme sınavı, sınav koçu, takım kurma ve seviye takibi yapabilme gibi özellikleri de öğrencilere sunuyor. Soruların kullanıcının seviyesine göre değiştiği SınavBoard uygulaması bilgilerin sürekli canlı kalmasını ve öğrencinin tüm soru tiplerine hâkim olmasını sağlıyor.

Özel Deneme Sınavlarına Ücretsiz Erişim

Sınavboard uygulaması almış olduğu yeni kararla günlük ücretsiz soru çözüm sınırını kaldırarak uygulamayı artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunmaya başladı. Öğrenciler Sınavboard uygulamasıyla Türkiye Genelinde yapılan Liselere Geçiş Sistemi ( LGS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) için özel olarak hazırlanan deneme sınavlarına ücretsiz olarak katılım sağlayacak. Uygulamayı indiren öğrenciler aynı zamanda uygulama içerisinde yer alan dijital soru bankasındaki yüz binlerce soruluk havuzdan eğitim gördüğü tüm derslerden soru çözebilecek.

Sınavboard ile Sınava Hazırlık Stresten Uzak ve Eğlenceli

Sınav kaygısını azaltarak, öğrencinin sınava hazırlanma sürecini stresten uzak, eğlenerek geçirmesini sağlayan Sınavboard sunduğu sınav koçu ve yapay zeka özellikleriyle sınav analizi, günlük çalışma planı hazırlama gibi rehberlik hizmeti de sağlıyor. Kullanıcılar uygulamanın sunduğu bu hizmet ile hedeflerini belirleyerek zaman içerisindeki ilerleme durumlarını takip edebiliyor. Uygulama aynı zamanda kullanıcının kendi istatistiklerini görmelerini sağlayarak, öğrencinin kendini kontrol etmesine ve geliştirmesi gereken ders veya konuları belirleyip buna uygun antrenman yapmasına da olanak sağlıyor.

1 Yılda 1 Milyon Aktif Kullanıcı

Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırma metodu ile geliştirilen sınavlara hazırlık uygulaması SınavBoard öğrencilere daha iyi hizmet sağlayabilmek için uygulama havuzundaki soru sayısı ve kalitesini  arttırarak uygulamaya yeni özellikler eklemeye devam ediyor. 2023 itibariyle 1 milyon aktif kullanıcıya hizmet sağlayan Sınavboard dünyada eğitim gören ve sınavlara hazırlanan tüm öğrencilerin bu zorlu süreçlerinde aktif rol almayı hedefliyor.

SınavBoard Hakkında

SınavBoard eğitim tabanlı bir oyun uygulamasıdır. Kendini güncelleyen ve işlevsel ara yüzü ile sınavlara stresten uzak eğlenceli bir şekilde hazırlamayı hedefler. Uygulama içerisinde yer alan birbirinden farklı oyun modelleri ile rakiplerinizle yarışabilir, kazandığınız puanlarla rakipleriniz karşısında hangi seviyede olduğunuzu değerlendirebilirsiniz.

ANTRENMAN:

Uygulamanın soru bankasıdır. Kullanıcılar istediğini dersten istediğini konuya ait dilediği kadar soruyu sınırlama olmadan çözebilir. Derslerin tüm alt konuları soru çözümü için tanımlıdır. Tüm içerikler ve konu sıralaması MEB-ÖSYM müfredatı esas alınarak hazırlanmıştır.

DÜELLO:

Sistemin atadığı kişi ile ya da kullanıcının arkadaşıyla, seçilen dersten soru çözerek yarışma yapabileceği oyun modudur.

MEYDAN SAVAŞI:

9 kişiyle soru çözerek yarışılan oyun modudur. Sorular 2023 LGS ve YKS müfredatına uygun olarak tüm ders ve konularından karışık olarak gelmektedir.

MARATON:

Türkiye genelinde yapılan LGS, YKS ve ara sınıfların deneme sınavlarının uygulandığı bölümdür.

SINAV KOÇU-DERSLERİM-ETKİNLİKLERİM

Uygulamanın kullanıcının tüm modlardaki soru çözümlerine ait istatistikleri görmelerini sağladığı bölümdür. Bu bölümler sağladığı ölçme ve değerlendirme verileri ile kullanıcının kendini kontrol etmesine ve geliştirmesi gereken ders veya konuları belirleyip buna uygun çalışma yapmasına imkân sağlamaktadır. Kullanıcı belirlediği program ile hedef yolculuğunda  günlük çalışma programı hazırlamasına yardımcı olur.

Uygulamayı indirmek için: Sınavboard

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir